Kategorier
Bagværk

1 dej – 3 muligheder

6 dl lunken vand

4 dl youghurt naturel

1 pk gær

3 spsk flydende becel

2 spsk sukker

1 ts salt

400 g havregryn

1200 -1500 g hvedemel

Opløs gær med sukker i væsken og tilføj al havregryn og halvdelen af melet !

Ælt det godt på maskine og tilføj mere mel så det stadig er fugtigt

Hævetid 1 time

Hæld dejen ud på et bord og tilføj mel så den blir fast og rulle klar

Jeg fik en plade boller, 2 plader pølsehorn og 2 store flute ud af denne portion

Jeg har penslet det hele med æg med det samme jeg sætter det til hævning . Og jeg bagte pølsehorn først og de hævede 2. Gang 1 time og derefter blev alt bagt på stribe i ovnen

190 g varmluft i 14 minutter

Flute fik dog 18 min

En dej og så så lækkert forskelligt 🙂

Ved flutene på billedet ser du en hvidløgsolie som er hakket hvidløg og persille der er varmet stille op i olie. – det må ikke stege kun lige simre ellers blir hvidløg harsk !

Jeg bruger det til dyppe til brød eller kartofler eller marinade til kød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *