Kategorier
Aftensmad

Minestronesuppe

3 kyllingefileter i mundrette stykker

3 løg i ringe

2 hakket hvidløg

1/2 chili ( alt efter hvor modig du er )

1/2 bdt hakket bladselleri

1 peberfrugt i små stykker

4 gulerødder i tern

2 ts paprika

Salt og peber

Og en masse hakket persille ( jeg har sådan en buket jeg kan have i min hånd deri)

1 ds kidneybønner ( skylles )

2 ds hakket tomat

1 liter vand

200 g fuldkornspasta

Svits løg og hvidløg og kylling i lidt olie og tilføj paprika og svits med til sidst . Tilføj alle undtagen pasta og lad det simre i en time som minimum.

Pasta skal i 20 min før servering hvor man skruer lidt op for blusset så det lige koger igen inden pasta kommer i og det simre med igen .

Så skal det bare simre i et par timer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *