4 personer :

1 svinemørbrad, afpudset og skåret i bøffer
2 løg i halve ringe
2 hvidløg hakket
1 spsk rød karry
1/2 ts revet ingefær
1 spsk fiskesauce
Lidt chili efter smag
2 ds kokosmælk ( den ene dåse brugte jeg kun det stivnede hvide fra)
1 peberfrugt i strimler
1 broccoli brækket i buketter
Svits løg og hvidløg så det blir blanke i lidt olie, svinemørbrad svitses med så de blir hurtigt stegt på alle flader og carry tilføjes og vendes med godt rundt – det skal fordeles på det hele og varmes igennem. Tilføj kokosmælk, ingefær og chili og fiskesauce.
5 min inden servering hvor det lige simre igennem vendes peberfrugt og broccoli i.
Kog nudler og vend i og serveres med fuldkornsris og rejechips
Drys enten peanuts eller jordnødder over retten
