Kategorier
Aftensmad

Asiatisk mørbrad

4 personer :

1 svinemørbrad, afpudset og skåret i bøffer

2 løg i halve ringe

2 hvidløg hakket

1 spsk rød karry

1/2 ts revet ingefær

1 spsk fiskesauce

Lidt chili efter smag

2 ds kokosmælk ( den ene dåse brugte jeg kun det stivnede hvide fra)

1 peberfrugt i strimler

1 broccoli brækket i buketter

Svits løg og hvidløg så det blir blanke i lidt olie, svinemørbrad svitses med så de blir hurtigt stegt på alle flader og carry tilføjes og vendes med godt rundt – det skal fordeles på det hele og varmes igennem. Tilføj kokosmælk, ingefær og chili og fiskesauce.

5 min inden servering hvor det lige simre igennem vendes peberfrugt og broccoli i.

Kog nudler og vend i og serveres med fuldkornsris og rejechips

Drys enten peanuts eller jordnødder over retten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *