
1 stk svinemørbrad
2 løg
2 hvidløg
1forårsløg
1 bdt broccoliasparges
2 gulerødder
1 ds bambusskud
Lidt svampe i tynde skiver
Skrællen fra 1/2 citron i tynde strimler
1 pk bønnespire
1 ts rød pasta
2 spsk fiskesauce
2 grøntsagsbouillion
2 liter vand
1 pak brede risnudler
Samba ólek
Skær løg og hvidløg i strimler og svits i lidt olie , kun så de blir blanke . Hæld vand og bouillion og fiskesauce ved. Og lad det simre
Steg mørbrad på pande så den for en fin stegeskorpe sådan en ti-femten minutter – den skal være rosa indeni og bagefter svampene også så de blir sprøde.


Tilsæt bambusskud til suppen og den røde carrypasta.
Snit grøntsagerne så de blir mundrette
Kog nudler i saltet vand

Server den med nudler i bunden også byg op med grøntsager og kød og hæld suppe over og lidt frisk persille smager godt oven på
