Kategorier
Bagværk Lækkerier

Snickerskage ( iskage )

2 Bunde :

5 æggehvider

350 g sukker

200 g peanuts grovhakket

150 g 60 % chokolade hanket

1 ts salt

+ 40 g peanuts til drys på bunden inden bagning

Pisk hvider stive og tilsæt sukker og vend resten i , fordel dejen på bagepapir i 2 runde forme og bag ved 180 g i 30-40 min.

Iscreme :

450 g chokolade

5 æggeblommer

4 spsk sukker

5 dl fløde piskes til skum ( 7 dl i det hele skal man bruge )

2 dl fløde varmes og smelt chokoladen deri i en gryde

Pisk fløde

Pisk blommer med sukker

Smelt chokoladen i fløde ved mellem varme

Vend det hele sammen til en blank masse.

Køl bunde af og beklæd springform med kageplast og hæld chokolademassen over og imellem de to bunde og på frost med den. ( den kan serveres helt optøet som kage )

Ved servering hakkes lions eller snickersbar og ligges på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *