Kategorier
Aftensmad

Mexicansk kylling med grønneris og melonsalsa

1 hel kylling

Klippes op i ryggen og presses flad.

Smør olivenolie på

1 ts tørret koriander

1 ts spidskommen

1 ts paprika

1/2 ts cayennepeber

I ovn på 180 grader i ca 45 og derefter 20 min på grill i ovn .( jeg har 3 niveauer i min ovn med grill og jeg sætter den på 1)

GRØNNE RIS

Brune ris koges efter anvisning på posen

Mos 2 avokado

Lidt citron

2 knuste hvidløg

Chili efter smag

1 håndfuld frisk persille

Og når ris er kogt vendes de i den blanding

MELONSALSA

1/4 melon i fine tern

2 tomater i tern

1 peberfrugt i tern

1/2 forårsløg i tynde skiver

Lidt citron , 1 spsk olivenolie, lidt chili og 1/2 ts tørret koriander hældes på og det vendes rundt med en håndfuld persille( kan du lide frisk koriander kan man bruge det istedet for persille )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *