Kategorier
Aftensmad

Tacosuppe

• 2 løg

• 3 fed hvidløg

• 1 spsk. olivenolie

• 1 spsk. paprika

• 1 tsk. stødt spidskommen

• 1 tsk. stødt koriander

• 1/2 tsk. Tørret chili

3 gulerødder i små tern

• Salt & peber

• 3 stægler bladselleri

• 1 dåse hakkede tomater

• 2 liter grøntsagsboullion

• 500 g hakket oksekød eller i Tern

Varm krydderierne op – ved mellem varme og giv dem et par minutter under omrøring.

Tag det af

Svits læg og hvidløg i olie, rist kød og tilføj krydderierne igen og til sæt væden og gulerødder ( og andre grøntsager hvis du er til det ) og lad det simre en 30 min . Gerne flere timer så smagen kan blive mere intens

Sådan kan man også nøjes med at servere suppen

Ved servering har vi skåle med

• hakket tomater

• Hakket peberfrugt

• Majs

• Forårsløg

• Revet ost

• Tacoskaller

• Bagte kikærter

• Glutenfri pasta

Og hvad grøntsager du ellers er til 🙂

Vi hælder suppe i skål og tilføjer de her ting ovenover og spiser. En lækker suppe med et twist af Mexico og en knas i !

Mine drenge kan ikke lide suppe men da denne smager af “ burritos “ så er den bestemt på menuen her og de elsker den ????

Hvis du er til tacoblandingen så køb den istedet for krydderilisten her ovenover 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *