Kategorier
Aftensmad

Spidskålslasagne

2 kylling bryst

1 hakket løg

2 hakket hvidløg

1 bakke champignoner i små tern

1 peberfrugt i tern

1 ds moste tomater

1 dl vand

1 grøntsagsboullion

1 dl minimælk

1 pose Cheasy ost

2 håndfulde frisk spinat

Krydderier : basilikum og oregano og salt efter smag

5-6 blade spidskål

Steg kylling på en meget varm pande så den får skorpe og sæt den i et fad i ovn på 180 g i 20 min. ( når den er færdig riv kødet fra hinanden )

Sovs :

Steg løg og hvidløg og champignon i olie, og tilsæt peberfrugt og hakkede tomater . Tilsæt spinat, vand og boullion. Lad det koge ind i en 20 min. Tilsæt mælk og lad det samle sig godt og derefter ost og krydderierne.

Lasagnen :

1 lag sovs, 1 lag spidskålsblade ( riv dem i stykker så de passer i størrelsen , 1 lag sovs og 1 lag revet kylling . Fortsæt sådan.

Læg staniol over og lad det stå og sætte sig inden det bages i ovn til bladene er møre. ( 20 min ca ) .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *