

2 kylling bryst
1 hakket løg
2 hakket hvidløg
1 bakke champignoner i små tern
1 peberfrugt i tern
1 ds moste tomater
1 dl vand
1 grøntsagsboullion
1 dl minimælk
1 pose Cheasy ost
2 håndfulde frisk spinat
Krydderier : basilikum og oregano og salt efter smag
5-6 blade spidskål
Steg kylling på en meget varm pande så den får skorpe og sæt den i et fad i ovn på 180 g i 20 min. ( når den er færdig riv kødet fra hinanden )

Sovs :
Steg løg og hvidløg og champignon i olie, og tilsæt peberfrugt og hakkede tomater . Tilsæt spinat, vand og boullion. Lad det koge ind i en 20 min. Tilsæt mælk og lad det samle sig godt og derefter ost og krydderierne.
Lasagnen :
1 lag sovs, 1 lag spidskålsblade ( riv dem i stykker så de passer i størrelsen , 1 lag sovs og 1 lag revet kylling . Fortsæt sådan.
Læg staniol over og lad det stå og sætte sig inden det bages i ovn til bladene er møre. ( 20 min ca ) .