Kategorier
Bagværk Lækkerier

Bedstefars skæg m. Rabarber

  • 90 gram sukker
  • 125 gram blødt smør
  • 2 æg
  • 200 gram hvedemel
  • 1 teskefuld bagepulver
  • 1 teskefuld vaniljesukker
  • 1,5 deciliter mælk

Pisk sukker og smør og derefter sammen med æg og tilføj resten. Beklæd form med bagepapir og bag ved 180 g varmluft i 17 min

Jeg smurte rabarber på
6 rabarber kogt med 1/2 dl vand og 1 spsk sukker . Og most det
Smør det forsigt på kagen og derefter marengs ovenpå

Til marengs:

  • 125 gram sukker
  • 3 æggehvider
    Pisk hvider med 1 spsk sukker luftigt og tilføj derefter løbende det sidste sukker.
    Smør det på kagen efter den har bagt de 17 min , sæt den i ovnen igen og bag 10 min. Jeg skruede ned for varmen til 150 efter 5 min. For marengs skal ikke blive meget mørk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *