Kategorier
Ikke-kategoriseret

Pistacie muffins

15 stk

200 g. sukker
150 g. blødt smør
3 æg

1/2 tsk mandelessens
150 g. pistacienødder blendet
100 g. hvedemel
1 tsk. vaniliesukker
1 tsk. bagepulver
1,5 dl cremefraiche eller yoghurt 

 Pisk sukker og smør og til sæt æg 1 efter 1 og pisk med. Og jeg tilføjede lige lidt grøn farve for den blev mere grøn . Så tilføjes resten og hældes i muffinsforme

Skal bage ca 23 min ved 175 g varmluft. Men hold øje med din ovn for alle ovne varmer forskelligt 

Når de er bagt skal de afkøle

Flødebolleskum

125 g sukker

53 g glukosesirup

37 g vand

70 g æggehvider ca .3 stk æg

Det skal koges op sukker , glukose og vand . Og det skal ramme 117 grader – æggehvider piskes luftige og så tilsætter du den varme masse mens den piskes løs og indtil det siger sådan en fluf fluf lyd. Du kan se når den er godt sej også – det tager ca 5 . Min. 

I en sprøjtepose og ovennpå de afkølede kager og så kan du lige brænde dem med en brænder og pynte dem. Men det behøver man ikke. De smager så godt så pynt er lidt overflødigt 😉 

Jeg brugte pistacie nødder med skal jeg selv pillede og blendede så selv med salt på var det altså mega lækkert