3dl sødmælk
15 g gær
1 spsk sukker
2 æg
400 ghvedemel
200 g hvid hvede
1 ts salt
100 g blødt smør
Æg til pensling og sesamfrø til drys

Lun mælken, til den er håndvarm. Opløs gæren i den lune mælk, tilsæt sukker og æg, og rør godt rundt.
Tilsæt 500 g af både hvedemelet og den hvide hvede og salt, og ælt dejen sammen på en røremaskine ved lav hastighed.
Skær smørret i mindre stykker , og kom det i dejen lidt ad gangen sammen med de sidste 100 g mel . Ælt ved middel hastighed i 5-8 minutter, til alt smørret er blandet godt i , og dejen er elastisk og slipper skålens kanter. Lad dejen hæve lunt og tildækket i 1½ time.
Form dejstykkerne til 9 runde boller, og tryk dem let flade. lad dem hæve i 1 time på bagepladen.
Tænd ovnen på 250 grader varmluft . Pensl burgerbollerne med sammenpisket æg, og drys evt. med sesamfrø. Bag dem i ovnen i 10 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
Lad dem afkøle på en rist
