Kategorier
Bagværk Lækkerier

Lemonpie med passionsfrugt

Bund :

500g knust Digestive kiks

200g smeltet smør

Fyld:

8 æggeblommer

2 dskondenseret mælk

Revet skal fra 2 store citroner

Saft fra de 2 citroner

1 spsk passionsfrugtpulver ( hvis ikke du har der så tilføj lidt mere citron )

Marengs:

4 æggehvider

250 g sukker

1 vaniljestang

Kiks skal enten blendes eller knuses godt ( jeg knuste dem med en kagerulle. Vend smørret i og pres det ud i en form beklædt med bagepapir. Bages ved 175 g varmluft 15 min.

Så skal den køle helt af

Fyld :

Æggeblommer og kondenseret nok piskes godt sammen ( jeg brugte køkkenmaskine ) og så skal passionsfrugt og den revet skal i og til sidst saften så tykner det. Pisk det godt ! Hæld det på kiksebunden og bag den ved 150 g varmluft i ca 25. Min . Den skal være fast i det.

Satte den på køl i et par timer og så lavede jeg marengslåg

Pisk æggeblommer luftigt også tilføj sukker lidt af gangen og når den er helt stiv og luftig så vanilien i .

Du kan sprøjte den på eller bare smøre den på og lave toppe med en gaffel og “ brænd “ den med en brænder .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *