
Bund :
500g knust Digestive kiks
200g smeltet smør
Fyld:
8 æggeblommer
2 dskondenseret mælk
Revet skal fra 2 store citroner
Saft fra de 2 citroner
1 spsk passionsfrugtpulver ( hvis ikke du har der så tilføj lidt mere citron )
Marengs:
4 æggehvider
250 g sukker
1 vaniljestang
Kiks skal enten blendes eller knuses godt ( jeg knuste dem med en kagerulle. Vend smørret i og pres det ud i en form beklædt med bagepapir. Bages ved 175 g varmluft 15 min.
Så skal den køle helt af
Fyld :
Æggeblommer og kondenseret nok piskes godt sammen ( jeg brugte køkkenmaskine ) og så skal passionsfrugt og den revet skal i og til sidst saften så tykner det. Pisk det godt ! Hæld det på kiksebunden og bag den ved 150 g varmluft i ca 25. Min . Den skal være fast i det.

Satte den på køl i et par timer og så lavede jeg marengslåg
Pisk æggeblommer luftigt også tilføj sukker lidt af gangen og når den er helt stiv og luftig så vanilien i .

Du kan sprøjte den på eller bare smøre den på og lave toppe med en gaffel og “ brænd “ den med en brænder .