Kategorier
Bagværk

Squash/ hvidløgs flute

4 stk

5 dl lunken vand

2 hakket hvidløg

25 g gær

2 tsk. groft salt

2 tsk. sukker

1 dl Olivenolie

200 g groftrevet squash

200 g grahamsmel

Ca 1 kg hvedemel

Opløs gær i vand og sukker og tilføj så resten og kør den godt på røremaskinen til den er god blød dejen. Det med melet kan variere meget efter hvor våd squashen er .

Jeg tildækker dejen med vitawrap og den hævede i 3 timer

Del den i 4 dele og ælt den igen godt og form den til flute

Pensl med æg og drys flagesalt og tørret ramsløg på.

Lad dem efterhæve 30 min

Og bages ca 20 min ved 225 grader varmluft

Jeg bager mine med bagepapir i fluteforme og når de kan løsnes fra bagepapiret tages det ud så brødene er direkte i formene resten af tiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *