Kategorier
Aftensmad

Gullashsuppe

250 g kalkun tern ( købt i Lidl)

3 løg i store tern

3 hvidløg hakket

5 gulerødder i skiver

6 små kartofler i store tern

1 rød peber i tern

1 gul peber i tern

1/2 knoldselleri i tern

1 ts spidskommen

2 ts paprika

1 ts røget paprika

1/2 ts cayennepeber

1/2 chili – eller hvor stærk man ønsker 😉

1 liter hønsebouillon

2 ds hakket tomat

List persille

Ved servering :

Hakket persille

Frisk chili

Creme fraiche

Svits løg, hvidløg og kød i olie og tilføj alle krydderier så de blir svitset med og så væden på og lad det simre er par timer , jo længere jo bedre og så alle grøntsager ved og og de skal mindst have en time . An på hvor meget bid du er til.

Du kan også svitse bacon med – men vi har ikke bacon i for jeg spiser ikke bacon 😉

Og her har vores suppe simret i alt i 7 timer . ????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *