
250 g kalkun tern ( købt i Lidl)
3 løg i store tern
3 hvidløg hakket
5 gulerødder i skiver
6 små kartofler i store tern
1 rød peber i tern
1 gul peber i tern
1/2 knoldselleri i tern
1 ts spidskommen
2 ts paprika
1 ts røget paprika
1/2 ts cayennepeber
1/2 chili – eller hvor stærk man ønsker 😉
1 liter hønsebouillon
2 ds hakket tomat
List persille
Ved servering :
Hakket persille
Frisk chili
Creme fraiche

Svits løg, hvidløg og kød i olie og tilføj alle krydderier så de blir svitset med og så væden på og lad det simre er par timer , jo længere jo bedre og så alle grøntsager ved og og de skal mindst have en time . An på hvor meget bid du er til.

Du kan også svitse bacon med – men vi har ikke bacon i for jeg spiser ikke bacon 😉
Og her har vores suppe simret i alt i 7 timer . ????