Kategorier
Bagværk Lækkerier

Bananacookiekage

Cookiebund :

1 æg

125 g blødt smør

1 ts bagepulver

3 spsk peanutbutter

1 spsk kogende vand

160 g brun farin

160 g mel

16 caramelkiks

Smør og sukker røres luftigt og tilføj æg. Pisk det godt sammen så vendes peanutbutter lige med det kogende vand og i dejen og mel og bagepulver til sidst .

Beklæd en lille bradepande ( min er 25x 25 ) med bagepapir og smør dejen ud på bunden

Lig caramelkiks på

Ovenpå ligges banankage :

2 æg

80 g smeltet smør

125 g sukker

110 g hvedemel

2 ts bagepulver

1 ts vaniliepulver ( du kan bruge lige den vanilie du vil men er det vaniliesukker så tag lidt fra det almindelige sukker )

2 modne bananer

Sukker og æg piskes Hvidt og tilføj alt pånær den smeltede smør, den skal først vendes i til sidst.

Hæld dejen på de 2 andre lag

Bages ved 200 g i ca 22 min

Stik en kniv i og se om den er bagt

Chokoladeganache

1 rød cremefine varmes op til lige omkring kogepunktet og slukkes for. Hæld en plade chokolade i og rør rundt til alt er smeltet og blandet helt ind i fløden . Lad den køle på køkkenbordet i en skål i 15 min inden du ligger film over- filmen skal røre ved chokoladefløden og så på køl med den. Køles i min 3 timer . Pisk den luftig og smør eller sprøjt Den ud på kagen !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *