
Cookiebund :
1 æg
125 g blødt smør
1 ts bagepulver
3 spsk peanutbutter
1 spsk kogende vand
160 g brun farin
160 g mel
16 caramelkiks
Smør og sukker røres luftigt og tilføj æg. Pisk det godt sammen så vendes peanutbutter lige med det kogende vand og i dejen og mel og bagepulver til sidst .
Beklæd en lille bradepande ( min er 25x 25 ) med bagepapir og smør dejen ud på bunden

Lig caramelkiks på
Ovenpå ligges banankage :
2 æg
80 g smeltet smør
125 g sukker
110 g hvedemel
2 ts bagepulver
1 ts vaniliepulver ( du kan bruge lige den vanilie du vil men er det vaniliesukker så tag lidt fra det almindelige sukker )
2 modne bananer
Sukker og æg piskes Hvidt og tilføj alt pånær den smeltede smør, den skal først vendes i til sidst.
Hæld dejen på de 2 andre lag

Bages ved 200 g i ca 22 min
Stik en kniv i og se om den er bagt

Chokoladeganache
1 rød cremefine varmes op til lige omkring kogepunktet og slukkes for. Hæld en plade chokolade i og rør rundt til alt er smeltet og blandet helt ind i fløden . Lad den køle på køkkenbordet i en skål i 15 min inden du ligger film over- filmen skal røre ved chokoladefløden og så på køl med den. Køles i min 3 timer . Pisk den luftig og smør eller sprøjt Den ud på kagen !
