Kategorier
Aftensmad

Thaiinspireret svinemørbradgryde

1 svinemørbrad i skiver

2 løg i halve ringe

2 hakket hvidløg

2 ds kokosmælk

2-3 spsk rød carry ( der er stor forskel på smag i dem )

2 spsk fiskesauce

1 peberfrugt i strimler

1/2 broccoli i buketter

Forårsløg til pynt

Peanuts som tilbehør

Svits kød og løg og hvidløg i lidt olie og tilføj carry. Den skal godt med rundt og varmes godt igennem inden fiskesauce tilføjes og kokosmælken på. Lad det simre godt . Hvis det trænger til at tyknes så brug lidt maizena. Lige inden servering tilføj rød peber og broccoli så det lige blir varmt men med bid i .

Er fik vi fuldkornsnudler og sticky meatballs til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *