Kategorier
Aftensmad

Plankeørred

Har du prøvet at lave fisk på et stykke træ ?

Jeg havde ikke før, og tænkte så kan jeg da godt det !

Skar et stykke træ ud af nogen stammer vi havde i haven , og lige hvad slags det er er jeg dig svar skyldig på. Men det kan være æble , hyld eller hasseltræ ! For det er de træer jeg har fældet her !

Flækkede det , og havde så regnbueørreder jeg havde krydret med chili og ramsløg. Skruede dem fast på planken/ træet. Tændte grillen på fuld skrue på alle 3 blus ( jeg har gasgrill ) og da den var godt varm slukkede jeg det midterste! Lagde brændet med fisken på siden så fisken lå ind over det slukkede blus og træet var over ilden ! ( det ryger godt )

Jeg gav fisken 45 min ( den var ikke så tyk fisken for jeg har selv fileteret den og det er jeg lidt ude af trit med ) til sidste vendte jeg den om så fisken lige var nede på ristet 10-15 sek og så blev den serveret !

Det smager virkelig godt , en blanding af røget og grillet !

Fik salat og brød til – en rigtig sommerret !

Og der er ingen rengøring bagefter for skind sidder på planken ????????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *