
7 revet gulerod
3 røde snack-peber
1 grøn peber
1 revet squash
1/2 revet broccoli
1 bdt bladselleri
2 løg
3 hvidløg
2 grøntsags boullion
2 ds hakket tomat
1/2 liter vand
1 flaske tomatpure ( Lidl )
Hak alle grøntsager i tern udover de tre der skal rives.

Svits løg og hvidløg i olie, tilsæt alle grøntsager når de er klaret løgene . Vend det lige godt rundt nogen gange og tilføj væde og bouillon.
Tilsæt salt og peber og lidt chili – det er simpelhen efter dine smagsløg !
Jeg har tilføjet 3 stængler med blade af frisk basilikum ( hakket det fint )
Lad det simre . Jeg har ladet mit simre i 3 timer .

Lav en bechamelsovs
Lidt flydende becel
Mel og rør det rundt til det lige er svitset lidt.
Tilføj ca 5 dl mælk
Lad det koge op.
Tilsæt muskatnød ( igen efter din smag)
Og 1 pose revet ost ( jeg bruger light )
Lav din lasagne skiftevis i lag af sovs, bechamel og lasagneplader.( jeg har brugt friske plader )
I ovn ca 25 min ved 200 g.

