Kategorier
Aftensmad

Grøntsagslasagne

7 revet gulerod

3 røde snack-peber

1 grøn peber

1 revet squash

1/2 revet broccoli

1 bdt bladselleri

2 løg

3 hvidløg

2 grøntsags boullion

2 ds hakket tomat

1/2 liter vand

1 flaske tomatpure ( Lidl )

Hak alle grøntsager i tern udover de tre der skal rives.

Svits løg og hvidløg i olie, tilsæt alle grøntsager når de er klaret løgene . Vend det lige godt rundt nogen gange og tilføj væde og bouillon.

Tilsæt salt og peber og lidt chili – det er simpelhen efter dine smagsløg !

Jeg har tilføjet 3 stængler med blade af frisk basilikum ( hakket det fint )

Lad det simre . Jeg har ladet mit simre i 3 timer .

Lav en bechamelsovs

Lidt flydende becel

Mel og rør det rundt til det lige er svitset lidt.

Tilføj ca 5 dl mælk

Lad det koge op.

Tilsæt muskatnød ( igen efter din smag)

Og 1 pose revet ost ( jeg bruger light )

Lav din lasagne skiftevis i lag af sovs, bechamel og lasagneplader.( jeg har brugt friske plader )

I ovn ca 25 min ved 200 g.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *