Kategorier
Bagværk

Sprøde knækbrød

1 dl havregryn
1 dl hørfrø
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
1 dl chiafrø
1 tsk bagepulver
1 spsk salt
100 g fuldkornshvedemel
100 g hvedemel

1 dl rapsolie
2 – 3 dl vand ( når de 2 dl er rørt i så tjek lige om det ikke skal have lidt mere, det skal være en klistrer masse. )

Flagesalt til drys ovenpå

Rør det hele godt sammen og del klumpen i to.

Lig det mellem to stykker bagepapir og rul det ud , skær med pizzahjul dine knækbrød og drys med salt derpå .

Bages i 20 minutter ved 180 g varmluft , lad dem afkøle på en bagerist og de er lige til at knække 🙂

Jeg opbevare mine i slikbøtte , også kaldet kondibøtter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *