Kategorier
Aftensmad

Tom yam paste og Tom yum suppe

Tum yam paste

2 hakket citrongræs

3 hvidløg

1/2 chili

1 stk ingefær

1 gurkemeje

2 spsk fiskesovs

1 spsk soya

Saften af 1 Lime

1 spsk brun farin

1/2 løg

1/2 spsk olie

Det hele blendes godt i en minihakker til en pasta.

Og du kan nu lave tum yum suppe

• 4 kyllingefileter ( i mindre stykker)

• 2 stk citrongræs

• 1 chili ( 1/2 hakket og den anden 1/2 hel i)

• 200 g champignon

• 1 da hakket tomat

• 7,5 dl hønsefond/-bouillon

• 2 ds kokosmælk

• 4 spsk Rød carry passe

• 3 spsk. fiskesauce

• 4 spsk. af den hj lavet tom yam-paste

• Skallen af 1 lime plus saften

Svits kylling på alle sider tilføj karrypaste og tum yam passe og svits det godt af . Hæld alt andet på undtager champignon . Dem deler jeg i 4 og tilføjer ca 20 min før servering

Jeg syntes suppen skal stå og simre i et par timer .

Server med ris i

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *