Tum yam paste
2 hakket citrongræs
3 hvidløg
1/2 chili
1 stk ingefær
1 gurkemeje
2 spsk fiskesovs
1 spsk soya
Saften af 1 Lime
1 spsk brun farin
1/2 løg
1/2 spsk olie
Det hele blendes godt i en minihakker til en pasta.
Og du kan nu lave tum yum suppe

• 4 kyllingefileter ( i mindre stykker)
• 2 stk citrongræs
• 1 chili ( 1/2 hakket og den anden 1/2 hel i)
• 200 g champignon
• 1 da hakket tomat
• 7,5 dl hønsefond/-bouillon
• 2 ds kokosmælk
• 4 spsk Rød carry passe
• 3 spsk. fiskesauce
• 4 spsk. af den hj lavet tom yam-paste
• Skallen af 1 lime plus saften
Svits kylling på alle sider tilføj karrypaste og tum yam passe og svits det godt af . Hæld alt andet på undtager champignon . Dem deler jeg i 4 og tilføjer ca 20 min før servering
Jeg syntes suppen skal stå og simre i et par timer .
Server med ris i

Velbekomme