Kategorier
Aftensmad

Sticky Asian meatballs

Teriyakisauce :

• 2,5 dlVand

• 5 spsk Brun farin

• 1 dl Soja

• 2 spsk Honning

• 1 fed Hvidløg finthakket

• 1/2 tsk. Tørret ingefær

• 2 spsk. Maizena blandes med lidt vand

Lad det hele koge i ca 5 min og bland så maizenablaning i og lad det koge 1 min. Der skal blive sådan lidt tyk men det tykner mere når det er afkølet

Hæld det på glas – og det kan holde sig på køl det du ikke bruger her i retten.

Kødboller :

500 g svinefars

2 hakket fed hvidløg

3 spsk teraykisauce

2 spsk sesam

1 æg

1 dl raps

– rør det hele sammen til en fars og lad det stå 10 min inden det formes til små frikadeller

Steg dem i olie på en pande til de får en god skorpe

Dæk dem med teraykisauce og lad det simre 20 min – til føj en peberfrugt i tynde strimler og 2 spsk sesam der røres med rundt deri.

Pynt med frisk chili og hakket forårsløg

– server med glasnudler eller ris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *