Teriyakisauce :
• 2,5 dlVand
• 5 spsk Brun farin
• 1 dl Soja
• 2 spsk Honning
• 1 fed Hvidløg finthakket
• 1/2 tsk. Tørret ingefær
• 2 spsk. Maizena blandes med lidt vand
Lad det hele koge i ca 5 min og bland så maizenablaning i og lad det koge 1 min. Der skal blive sådan lidt tyk men det tykner mere når det er afkølet

Hæld det på glas – og det kan holde sig på køl det du ikke bruger her i retten.
Kødboller :
500 g svinefars
2 hakket fed hvidløg
3 spsk teraykisauce
2 spsk sesam
1 æg
1 dl raps
– rør det hele sammen til en fars og lad det stå 10 min inden det formes til små frikadeller
Steg dem i olie på en pande til de får en god skorpe
Dæk dem med teraykisauce og lad det simre 20 min – til føj en peberfrugt i tynde strimler og 2 spsk sesam der røres med rundt deri.

Pynt med frisk chili og hakket forårsløg

– server med glasnudler eller ris
