Kategorier
Bagværk

Hindbærsnitter

Dej til hindbærsnitter

2 ts vaniliepaste

70 g flormelis

150 g stuetempereret smør

250 g hvedemel ( gem lige lidt af melet og tilfør under æltningen )

1tsk bagepulver

1/2 dl vand

FYLD

hindbærmarmelade

DRYS

saltede hakkede pistacienødder

frysetørrede hindbær

Ælt dejen med hænderne – for varmen gør dejen samler sig

Den skal på køl 1 time inden brug

Rulles ud og enten kan man lave dem runde, firkantet eller lige hvad man har .

De skal bages på 200 g i ca 6-8 min.

Så snart de er ude af ovnen smøre jeg den ene halvdel med hindbærsyltetøj og ligger den anden på så varmen får dem til at samle sig.

Når de er afkølet laver en glasur og drysser hindbær og pistacienødder på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *