Kategorier
Aftensmad

Nudelsuppe

1 hel kylling koges med salt og peber og kødet pilles af ( kyllingen skal være dækket af vand )

2 gulerødder i tern

2 peberfrugter i strimler

2 tomater i tern

2 forårsløg i tynde strimler

3 dl grønne bønner

2 grømtsagsbouillon

Lidt chili

1 pakke fuldkornsnudler ( kog dem efter anvisninger i anden gryde )

Lad kyllingen trække i kogevandet en time efter den er kogt så den kan trække god smag. Pil kyllingen af skroget i strimler

Si væden og tilføj 5 dl vand. Og de 2 boullion terninger

Lad det koge op tilføj alle grøntsager og kyllingekødet. Lad det lige nå kogepunktet og tilføj så nudlerne og server ! ( jeg tilføjede lidt ekstra salt og chiliflager – men smag til )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *