Kategorier
Aftensmad

Mulligatawny suppe

KRYDDERIBLANDING :

• 2 spsk karry

• 1 tsk gurkemeje

• 1 tsk koriander

• 1 tsk spidskommen

• 1/2 tsk cayennepeber

• 1 tsk groft salt

• 3 spsk olivenolie

• 2 grofthakket løg

• 3 fed hakket hvidløg

• 1 kalkunbryst skåret i strimler

• 2 l grøntsagsboullion

• 1 rød og 1 gul peberfrugt i tern

• 2 maizena fløde

• 2 tomater i tern

• Ris der er kogt til 3 personer der skal i inden servering

• I en gryde varmes olivenolien op. Krydderierne drysses i og svitses – vend det hele tiden rundt

• Tilsæt løg og hvidløg og svits dem ved medium varme, indtil de er klare, Tilføj kalkun og svits med til den skifter farve.

• Tilføj boullion ved sammen med peberfrugterne. Bring det i kog og lad det simre ved svag varme i 12-15

• Tilføj de kogte ris, fløden, tomaterne og varm det godt igennem

Serveres med brød til ????

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *