
KRYDDERIBLANDING :
• 2 spsk karry
• 1 tsk gurkemeje
• 1 tsk koriander
• 1 tsk spidskommen
• 1/2 tsk cayennepeber
• 1 tsk groft salt
• 3 spsk olivenolie
• 2 grofthakket løg
• 3 fed hakket hvidløg
• 1 kalkunbryst skåret i strimler
• 2 l grøntsagsboullion
• 1 rød og 1 gul peberfrugt i tern
• 2 maizena fløde
• 2 tomater i tern

• Ris der er kogt til 3 personer der skal i inden servering
• I en gryde varmes olivenolien op. Krydderierne drysses i og svitses – vend det hele tiden rundt
• Tilsæt løg og hvidløg og svits dem ved medium varme, indtil de er klare, Tilføj kalkun og svits med til den skifter farve.
• Tilføj boullion ved sammen med peberfrugterne. Bring det i kog og lad det simre ved svag varme i 12-15
• Tilføj de kogte ris, fløden, tomaterne og varm det godt igennem
Serveres med brød til ????