Kategorier
Aftensmad

Asiatisk suppe

1 hel kogt kylling plus væden derfra

2 løg i halve ringe

2 hakket hvidløg

2 gulerod i tynde strimler

1 rød peberfrugt i strimler

Broccoli i små buketter

Lidt spidskål ( jeg brugte 1/4 lille hoved )

1 pk glasnudler

2 tsk rød karry paste

1 ds

Kokosmælk

1 lille tomatpure

1 spsk fishsauce

1 tsk soya

Kog kylling i vand med salt og peber

Når den er kogt si vandet fra med urenhederne

Pluk kyllingen og brug halvdelen af kødet ( resten bruger vi til nachos dagen efter )

Svits løg og hvidløg og derefter gulerødder med i olie og så skal karry på og svitses med lidt. Derefter fishsauce og soya på og så tilføjes væden fra kyllingen ( ca 1,5 liter ) og kokosmælk.

En halv time før suppen serveres kommes resten af grønt i og 15 min før glasnudler med og når de al dente er der spisetid

Jeg brugte sort sesam og tørret chili til topping

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *