
1 hel kogt kylling plus væden derfra
2 løg i halve ringe
2 hakket hvidløg
2 gulerod i tynde strimler
1 rød peberfrugt i strimler
Broccoli i små buketter
Lidt spidskål ( jeg brugte 1/4 lille hoved )
1 pk glasnudler
2 tsk rød karry paste
1 ds
Kokosmælk
1 lille tomatpure
1 spsk fishsauce
1 tsk soya
Kog kylling i vand med salt og peber
Når den er kogt si vandet fra med urenhederne
Pluk kyllingen og brug halvdelen af kødet ( resten bruger vi til nachos dagen efter )

Svits løg og hvidløg og derefter gulerødder med i olie og så skal karry på og svitses med lidt. Derefter fishsauce og soya på og så tilføjes væden fra kyllingen ( ca 1,5 liter ) og kokosmælk.
En halv time før suppen serveres kommes resten af grønt i og 15 min før glasnudler med og når de al dente er der spisetid

Jeg brugte sort sesam og tørret chili til topping