Kategorier
Aftensmad

Asiatiske kødboller i kokosmælk

Kødboller :

500 g svinekød

2 æg

2 spsk raps

2 revet hvidløg

1 tsk revet ingefær

2 tsk soya

1 hakket forårsløg

Lidt peber

Lidt chili

Form dem til små boller og rul dem

I sesam og på en bageplade

Bages 20 min ved 180 g varmluft ( mine blev sådan gyldne )

Sovs :

1 løg i ringe

2 hakket hvidløg

1 tsk revet ingefær

2 spsk rød carry ( smag til nogen er meget stærke )

2 ds kokosmælk

1 grøntsagsboullion

1 ds bambusskud

1/2 hoved broccoli i små stykker

4 snack gulerødder i skiver

1 rød peber i strimler

1 pose sugar snaps i skiver

2 forårsløg i skiver

Svits løg , hvidløg og ingefær kort og tilføj rød carry og vend det godt igennem. Tilføj kokosmælk og boullion og lad det simre med bambusskuddene i. Ca i 15 min. Tilføj broccoli , gulerod og peberfrugt og lad det et øjeblik lige simre også kødbollerne i. Lad det bare små simre uden af røre mere i det og lige inden servering drysses sukkerærter og forårsløg på.

Vi serverede fuldkornsnudler og basmati ris til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *