
Kødboller :
500 g svinekød
2 æg
2 spsk raps
2 revet hvidløg
1 tsk revet ingefær
2 tsk soya
1 hakket forårsløg
Lidt peber
Lidt chili
Form dem til små boller og rul dem
I sesam og på en bageplade

Bages 20 min ved 180 g varmluft ( mine blev sådan gyldne )

Sovs :
1 løg i ringe
2 hakket hvidløg
1 tsk revet ingefær
2 spsk rød carry ( smag til nogen er meget stærke )
2 ds kokosmælk
1 grøntsagsboullion
1 ds bambusskud
1/2 hoved broccoli i små stykker
4 snack gulerødder i skiver
1 rød peber i strimler
1 pose sugar snaps i skiver
2 forårsløg i skiver
Svits løg , hvidløg og ingefær kort og tilføj rød carry og vend det godt igennem. Tilføj kokosmælk og boullion og lad det simre med bambusskuddene i. Ca i 15 min. Tilføj broccoli , gulerod og peberfrugt og lad det et øjeblik lige simre også kødbollerne i. Lad det bare små simre uden af røre mere i det og lige inden servering drysses sukkerærter og forårsløg på.
Vi serverede fuldkornsnudler og basmati ris til
