
350 g mel
300 g sukker
100 g kakao
4 tsk bagepulver
1 tsk vaniljepasta
6 dl mælk
4 spsk smagsneutral olie
OREO-fløde
• 4 dl piskefløde
• 1 pose knust OREO
• 2 spsk flormelis
• 100 g smeltet hvid chokolade
Chokoladeganache
• 1 dl piskefløde
• 100 g chokolade
Chokoladekage
Bland mel, sukker, kakao, bagepulver, vaniljesukker i en skål.
Tilsæt mælk og olie.Rør dejen godt og hældes i en smurt springform – 18 cm i diameter
Bages ved 200 grader i ca 30 min.

Del din chokoladekage i to bunde når den er kølet helt af
Oreo-fløde
Smelt chokolade i mikroovn
Pisk de 2½ dl fløde til skum sammen med flormelis og tag lidt af fløden og bland i chokoladen og vend tilsidst op i resten af flødeskummen.
Bland flødeskummet med dine knuste OREO’s
Kom flødeskummet mellem de to bunde og jeg lagde kagen sammen i en justerbar ring med kageplast og satte den på køl en time inden jeg lavede ganache.
Jeg tog lidt af den flødeoreo og smurte på kanten hele vejen rundt og trykkede knuste oreo på.

Chokoladeganache
Hak 100 g chokolade fint og varm fløden op til kogepunktet og hæld over chokoladen Rør til en fin jævn chokoladeganache og lad den stå lidt

Smør den på

Toppen af kagen , ovenpå den lagde jeg et sukkerprint
