Kategorier
Bagværk Lækkerier

Oreokage

350 g mel

300 g sukker

100 g kakao

4 tsk bagepulver

1 tsk vaniljepasta

6 dl mælk

4 spsk smagsneutral olie

OREO-fløde

• 4 dl piskefløde

• 1 pose knust OREO

• 2 spsk flormelis

• 100 g smeltet hvid chokolade

Chokoladeganache

• 1 dl piskefløde

• 100 g chokolade

Chokoladekage

Bland mel, sukker, kakao, bagepulver, vaniljesukker i en skål.

Tilsæt mælk og olie.Rør dejen godt og hældes i en smurt springform – 18 cm i diameter

Bages ved 200 grader i ca 30 min.

Del din chokoladekage i to bunde når den er kølet helt af

Oreo-fløde

Smelt chokolade i mikroovn

Pisk de 2½ dl fløde til skum sammen med flormelis og tag lidt af fløden og bland i chokoladen og vend tilsidst op i resten af flødeskummen.

Bland flødeskummet med dine knuste OREO’s

Kom flødeskummet mellem de to bunde og jeg lagde kagen sammen i en justerbar ring med kageplast og satte den på køl en time inden jeg lavede ganache.

Jeg tog lidt af den flødeoreo og smurte på kanten hele vejen rundt og trykkede knuste oreo på.

Chokoladeganache

Hak 100 g chokolade fint og varm fløden op til kogepunktet og hæld over chokoladen Rør til en fin jævn chokoladeganache og lad den stå lidt

Smør den på

Toppen af kagen , ovenpå den lagde jeg et sukkerprint

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *