2 kg muslinger
2 hvidløg i skiver
2 løg i halve ringe
1 tomat i fine tern
2 gulerod i fine tern
1/2 peberfrugt i fine tern
2 dl hvidvin
2 dl fløde
1 håndfuld hakket persille
1 øko citron
Pommes frites
– muslinger skal vandes ud, jeg skifter vand ved dem mange gange i løbet af dagen. Og alle der er åbne eller i stykker skal smides væk!
Løg og hvidløg sauteres i olivenolie og muslinger kommes på og vendes rundt og hvidvin hældes på og lidt peber og salt og de hakkede grøntsager Lad dem koge 5-10 min. Muslinger skal åbne sig. Så hæld væden fra. Lad muslinger blive i den varme gryde . Væden skal koge ind til ca halvdelen og så tilføjer man fløde.
Hæld muslinger op i fad og flødesovsen over plus persille og citron
Serveres med pommes frites og hjemmelavet hvidløgsmayonaise og flute


