Kategorier
Aftensmad

Moules Frites

2 kg muslinger

2 hvidløg i skiver

2 løg i halve ringe

1 tomat i fine tern

2 gulerod i fine tern

1/2 peberfrugt i fine tern

2 dl hvidvin

2 dl fløde

1 håndfuld hakket persille

1 øko citron

Pommes frites

– muslinger skal vandes ud, jeg skifter vand ved dem mange gange i løbet af dagen. Og alle der er åbne eller i stykker skal smides væk!

Løg og hvidløg sauteres i olivenolie og muslinger kommes på og vendes rundt og hvidvin hældes på og lidt peber og salt og de hakkede grøntsager Lad dem koge 5-10 min. Muslinger skal åbne sig. Så hæld væden fra. Lad muslinger blive i den varme gryde . Væden skal koge ind til ca halvdelen og så tilføjer man fløde.

Hæld muslinger op i fad og flødesovsen over plus persille og citron

Serveres med pommes frites og hjemmelavet hvidløgsmayonaise og flute

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *