Kategorier
Aftensmad

Sushivaffel

Kog ris til det antal personer og efter posen anvisning . Brug enten sushi ris eller grød ris. Jeg koger altid 10 min. Hvile 15. Låget af pg ris over i fad med viskestykke over og 30 min efter sushieddike på og vende ris forsigtigt . Til det her behøver de ikke køle helt af !

Tænd vaffeljern

Put ris på så bunden er dækket ( hvis du bruger fedtstof vil ris brune lidt men de blir sprøde uanset .) jeg brugte ikke fedtstof og den skal blive på jernet til den kan flyttes som en vaffel

Mos avokado lidt groft med citronsaft og smør på

Jeg brugte rå laks men havde marineret den med sukker og salt 4 timer og skyllet og tørret igen. Skåret i skiver og brændt med brænder .

Tempurarejer til

Agurke stænger

Chilimayo på

Soya

Pyntet med rogn og ærteskud

Du kan bruge hvad du vil om det er krabbestænger eller moussen , rejer , tun.

Det var mega lækkert og lidt som følelsen af sushi dog spist med kniv og gaffel 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *