Kategorier
Aftensmad

Tomatsuppe

1/4 selleri i tern

2 rødløg i tern

2 hvidløg hakket

4 gulerødder i tern

1 rød peber i tern

2 ds hakket tomat

1 ds tomat koncentrat

1,5 liter vand

2 grøntsagsboullion

5 tomater i store både

– tomater ligges intet fad og bages ved 200 grader ca 30-40 min. De skal sådan tørre ud men ikke blive sorte 🙂

Steg alle de hakkede grøntsager i olie ved høj varme – det skal virkelig svitses af så det blir lidt karamelliseret. Så tilføjes de bagte tomater og vendes med rundt deri og derefter væden af både vand, hakket tomater og boullionterningerne.

Lad det koge i 45 min ved svag varme og når grøntsager er helt møre så blendes suppen til en blød suppe. Måske du skal tilføre mere vand .

Friskkværnet peber og salt skal der i.

Jeg tilføjede i vores suppe brune bønner og kikærter og suppehorn.

Og toppede det med kylling, persille og cremefraiche

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *