
Kyllingelår , kyllingeoverlår – til det antal i er
Lav en youghurtmarinade :
3 dl youghurt
1/2 citron både saft og revet skal derfra
2 hakket chili
1 spsk tomatpure
Lidt chiliflager ( jeg brugte hvad der ku være mellem to fingre)
Vend kyllingen i youghurt og lad det stå i min. 2 timer
Hæld det hele i ovn på 200 grader og giv det 30 min ved 180 g ( tjek om kyllingen er færdigt ellers gives mere tid )
Bulgursalat :
Kog bulgur som der står på anvisningen på pakken til det antal i er.
1 peberfrugt i små tern
2 hakket hvidløg
1 rødløg i små tern
2 gulerod i små tern
Kerner fra 1 granatæble
1 håndfuld hakket persille

Svits gulerod, løg, hvidløg og peberfrugt i olie ved svag varme , når det sådan er “ stegt “ det blir klart i farven. Så bland 1 spsk tomatpure i og steg det videre i 3 min. Så vendes den kogte bulgur i .
Serveres med granatæble og hakket persille på.
Salaten tager ca 15 min at lave incl. kogetid

Tog 2 dl youghurt og blandede med 1 hakket hvidløg , lidt chili og saften fra 1/2 citron til at dryppe på ved servering