Kategorier
Aftensmad

Tyrkisk bulgursalat med kylling

Kyllingelår , kyllingeoverlår – til det antal i er

Lav en youghurtmarinade :

3 dl youghurt

1/2 citron både saft og revet skal derfra

2 hakket chili

1 spsk tomatpure

Lidt chiliflager ( jeg brugte hvad der ku være mellem to fingre)

Vend kyllingen i youghurt og lad det stå i min. 2 timer

Hæld det hele i ovn på 200 grader og giv det 30 min ved 180 g ( tjek om kyllingen er færdigt ellers gives mere tid )

Bulgursalat :

Kog bulgur som der står på anvisningen på pakken til det antal i er.

1 peberfrugt i små tern

2 hakket hvidløg

1 rødløg i små tern

2 gulerod i små tern

Kerner fra 1 granatæble

1 håndfuld hakket persille

Svits gulerod, løg, hvidløg og peberfrugt i olie ved svag varme , når det sådan er “ stegt “ det blir klart i farven. Så bland 1 spsk tomatpure i og steg det videre i 3 min. Så vendes den kogte bulgur i .

Serveres med granatæble og hakket persille på.

Salaten tager ca 15 min at lave incl. kogetid

Tog 2 dl youghurt og blandede med 1 hakket hvidløg , lidt chili og saften fra 1/2 citron til at dryppe på ved servering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *