
2 pakker sliced bacon
1 squash ( ca 300 g )
4 gulerødder
1 rød peberfrugt
6 fed hvidløg
1 løg
2 da hakket tomat
1,5 liter vand
2 grøntsagsboullion
Salt og chili efter smag
1 karton sorte bønner
Lidt suppe pasta
Persille
Cremefraiche
Steg bacon sprødt i gryden og når det hele er stegt skal det i en skål og knuses i mindre stykker

I fedtstoffet steger du hvidløg og løg i 2 sek også alle grøntsager på og svits det et par minutter . Hæld væde på og boullion ved. Der skal nu koge til det er godt mørt – så blendes den til en blød suppe . Tilsæt mere væde hvis den er for tyk. For du skal også have spaghetti deri der optager væden. – og lad dem simre med indtil de er møre. Og tilføj bønnerne.

Krydr den med chiliflager og salt .
Serveres med den knuste bacon på og hakket persille .

Jeg serverede squashflute til
