Kategorier
Aftensmad

Squash/tomat suppe

2 pakker sliced bacon

1 squash ( ca 300 g )

4 gulerødder

1 rød peberfrugt

6 fed hvidløg

1 løg

2 da hakket tomat

1,5 liter vand

2 grøntsagsboullion

Salt og chili efter smag

1 karton sorte bønner

Lidt suppe pasta

Persille

Cremefraiche

Steg bacon sprødt i gryden og når det hele er stegt skal det i en skål og knuses i mindre stykker

I fedtstoffet steger du hvidløg og løg i 2 sek også alle grøntsager på og svits det et par minutter . Hæld væde på og boullion ved. Der skal nu koge til det er godt mørt – så blendes den til en blød suppe . Tilsæt mere væde hvis den er for tyk. For du skal også have spaghetti deri der optager væden. – og lad dem simre med indtil de er møre. Og tilføj bønnerne.

Krydr den med chiliflager og salt .

Serveres med den knuste bacon på og hakket persille .

Jeg serverede squashflute til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *