Kategorier
Aftensmad

Hokkaidosuppe

1 hokkkaido græskar ( skylles , kerner ud og skæres i store tern jeg brugte det med skræl på)

4 hvidløg

1 løg

1 rød peberfrugt

1/2 knoldselleri

5 gulerødder

Lidt olie

Chili

2 dl linser

1 ds kokosmælk

1,5 l vand

2 hønseboullion

Salt og peber – men smag til. For boullion smager også salt .

Alle grøntsager skæres i store stykker og steges i lidt olie – det skal ikke have farve så det vendes godt hele tiden men det skal dufte af noget steger. Hæld vand på og bouillion .

Det skal nu koge / simre 1 time. Så skal det blendes helt fint. Tilsæt nu chili – jeg brugte en halv men det er mega svært for hvor meget smag er der i den ? Men prøv dig frem. Og hold kokosmælk ved . Måske lidt mere væde for den skal være suppe. 45 min før severing skyller du linser i kold vand og hælder i suppe . Rør undervejs ellers klumper den.

Serveres rygende varm !

Vi fik ristet græskarkerner på ( de Ee ristet på en tør pande )

List stegt kylling

Hakket chili

Hakket forårsløg

1 klat cremefraiche

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *