Kategorier
Bagværk

Squashboller

125 g revet squash

25 g gær

2 dl youghurt naturel ( du kan bruge al slags mælkeprodukt eller bare vand )

2 dl godt lunken vand

1 ts sukker

1/2 ts salt

350 g grovvalset havregryn

400-450 g hvedemel

2 æg

Opløs gær i youghurt og sukker og tilsæt det varme vand. Tilføj resten og ælt det godt .

Lad det hæve en 30 min

Og ælt det igen, det kan godt kræve noget mel ( det kommer an på hvor meget væske det squash har ) men du tilføjer bare mel til du kan forme dem til boller

Pensl med æg og jeg dryssede græskarkerner og lidt groft salt på toppen af nogen af bollerne

Lod dem hæve 45 min

Bages i en 250 g varmluft ovn ca 14-16 min.

Jeg bagte dem i aftes , og da de var kølet af pakket i en pose og hertil morgen er de så bløde og luftige stadig . Her blir de brugt til madpakker denne uge men der blir nok også nydt en til en kop kaffe når alle mand er ude af døren her .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *