
2 pakker butterdej
4 bagekartofler
2 hakket porre
Frisk estragon efter smag
Lidt revet ost
En sjat mælk
Kog kartoflerne møre
Mos dem med en gaffel og jeg delte portionen i 2 skåle .
1. Skål med hakket porre og lidt revet ost og mælk. Det skal være en “ tør” mos lidt salt og peber.
2. Hakket estragon og lidt salt og peber
Jeg har brugt ruller med butterdej fra køl.
Rul dem ud og smør mosen på

Hver sin dej og rul den sammen og vikl bagepapir rundt om og på køl 1 time

Skær dem ud i den størrelse du ønsker og lig dem på plade ( du kan pensl med æg – jeg gjorde det ikke )
Sæt ovnen på 250 g varmluft og når ovnen er varm ind med dem, bag dem 6 min på den varme og sku så ned til 190 grader og giv dem yderlige 13-15 min.
De skal være sprøde som butterdej er !

Idag fik vi det til kylling med ramsløg og bearnaise sovs til
