
500 g hakket kyllingekød ( eller svinekød )
1 ts nigellafrø
1 ts sesam
1 ts ingefær
Saften fra 1/2 citron
1 spsk fiskesauce
1 spsk soya
Lidt chili
1 revet hvidløg
1/2 fint hakket løg
1 æg
Bland det hele godt sammen og form små kugler , sæt dem på bagepapir og i en 200 g varm ovn i 20 min.
Sticky sauce
2 dl soya
1 ts fiskesauce
2 spsk brun farin
1/2 ts ingefær
Lidt chili
⁃ det skal koge godt og så jævnes det med lidt maizena opløst i vand. Men pas på for det skal bare tykne lidt og blive klistret.
Du kan ligge bollerne i sovsen og servere det sådan – men idag satte jeg dem på pind og hældte sauce på og dryssede lidt sesam og forårsløg over
En kommentar til “Sticky meatballs”
[…] fik vi fuldkornsnudler og sticky meatballs […]