Kategorier
Aftensmad

Sticky meatballs

500 g hakket kyllingekød ( eller svinekød )

1 ts nigellafrø

1 ts sesam

1 ts ingefær

Saften fra 1/2 citron

1 spsk fiskesauce

1 spsk soya

Lidt chili

1 revet hvidløg

1/2 fint hakket løg

1 æg

Bland det hele godt sammen og form små kugler , sæt dem på bagepapir og i en 200 g varm ovn i 20 min.

Sticky sauce

2 dl soya

1 ts fiskesauce

2 spsk brun farin

1/2 ts ingefær

Lidt chili

⁃ det skal koge godt og så jævnes det med lidt maizena opløst i vand. Men pas på for det skal bare tykne lidt og blive klistret.

Du kan ligge bollerne i sovsen og servere det sådan – men idag satte jeg dem på pind og hældte sauce på og dryssede lidt sesam og forårsløg over

En kommentar til “Sticky meatballs”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *