Kategorier
Aftensmad Bagværk

Hotdogbrød

15 g gær
50 g sukker
10 g salt
2 dl lunken vand
2 dl sødmælk
75 g smeltet smør

400 g hvid hvede

300-400 g hvedemel

Opløs gæren i sukker, vand og mælk. Tilsæt halvdelen af melet og salten og ælt godt på maskine. Og tilføj efter 5 min smørret og få det arbejdet godt ind . Dejen må godt være klistret når den sættes til hævning .

Jeg sætter den med vitawrap over pg stod i 1 1/2 time.

( idag var der 27 grader og dejen hævede meget !! )

Ælt den igen og form 12 pølsebrød ( jeg lavede kun 10 og de er virkelig blevet store )

Pensel dem med æg og drys exvis sesam på.

Lod dem hæve 40 min

De skal bages ca 12 min på 200 grader varmluft

Herhjemme får man pluspoint når man servere hotdog! Og idag var jeg forbi Bilka og så denne ketchup fra Pedersens udvalgte ( det er ikke betalt reklame det her ) det er en ketchup der virkelig smager af tomater og de krydderier der i . Mega god er den altså ! Og med den her ketchup på hotteren var den altså ekstra god ! Selv jeg spiste en halv hotter med det hele som er ⤵️

Ketchup

Sennep

Remoulade

Rå løg

Ristet løg

Hjemmelavet agurksalat

Hjemmesyltet rødløg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *