Kategorier
Bagværk Lækkerier

Flag roulade

4 æg

125 g sukker

60 g kartoffelmel

60 g hvedemel

1 tsk bagepulver

1 knivspids vaniliepulver

– syltetøj , jeg har brugt boysenbær og friske hindbær i

Pisk æg og sukker Hvidt og luftigt.

Vej alt det andet af og bland det inden du køre det igennem en si ned i æggemassen. Vend det forsigtigt i med en dejskraber.

Tag lidt fra ( ca 2 -3 spsk dej) og tilføj rød farve . Jeg bruger kun pastafarve.

Den lyse dej smøre du ud på en bradepande med bagepapir til en firkant.

Den røde dej skal i en sprøjtepose og så laver du flag ovenpå dejen.

Tænd ovnen på 200 grader og når den er varm bages den i ca 8 min.

Vendes straks ud på et stykke bagepapir med lidt sukker på.

Træk bagepapiret af og smør forsigtig syltetøj på. Jeg lagde friske bær oven på min og rul den sammen. Det skal man gøre lidt stramt !

Server flødeskum til.

Man kan også lave en fyld med flødeskum til men der skal bunden være helt afkølet inden du gør det.

Hvis det skal være hjerter i stedet for flag, lav da nogen runde klatter med den røde dej og tag eksvis en grillpind og træk ned gennem cirklen så blir det er hjerte ❤️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *