
1 stort spidskål eller 2 ( du skal kunne tage det antal blade af du skal bruge til din menu og så skal noget snittes til fyld )
2 kylling fileter skæres i små tern
4 gulerødder i tynde strimler
1/4 spidskål snittes fint
1 pose bønnespire
1 spsk oystersauce
1 spsk karry
Lidt sesam til at putte på fyldet
2 stk fuldkornsnudler ( der er 4 i en pakke) når de er kogt klippes de i mindre stykker
Steg kylling i olie med karry og tilsæt grøntsager og oystersauce og lad det simre ind. Tilsæt de kogte nudler og bønnespire til sidst .

Spidskålsbladene skal skoldes , jeg lagde dem jeg skulle bruge i en si i en stor skål. Hældte kogende vand på så de var dækket , og da jeg ku se de var lidt møre så af med alt vandet og lad dem dryppe af i sien.

Jeg skar lige den hvide stok af på bladet , lig fyld på og lidt sesam og rul dem stramt.


Vi fik soya og chili sauce til. Virkelig lækkert og nemt . Og man kan jo bruge det fyld man har eller bedst kan lidt
