Kategorier
Bagværk Lækkerier

Banankage med popcorn

100 gram smør smeltet


3 æg

175 g sukker


10 g vaniliepulver


125 g hvedemel


5 g bagepulver


2 bananer

Pisk æg og sukker helt hvidt

Mos bananerne med en gaffel og vend det med smøret i æggemassen

Si mel med bagepulver i blandingen og vend det forsigt rundt så det stadig er godt luftigt .

Hældes i en form beklædt med bagepapir

Og bages ved 175 g varmluft i ca 40-45 min . ( min form er firkantet springform)

Når den tages ud af ovnen lig mørk chokolade på og lad den smelte og smør den ud forsigtigt.

Og drys popcorn på

Karamel popcorn :

1 pose popcorn lavet i microovn

3 dl sukker

50 g smør

1 spsk natron

Lidt salt til de har fået karamel på sig

Smelt sukkeret til det blir brunt – ikke brændt men brunt. Og smelt smørret i og få det til at blande sig. Tag gryden af blusset og sluk. Tilføj natron og det vil nu nærmest hæve men vend det godt rundt og så i med popcorn og vend det godt rundt og ud på et bagepapir og drys salt på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *