
100 gram smør smeltet
3 æg
175 g sukker
10 g vaniliepulver
125 g hvedemel
5 g bagepulver
2 bananer
Pisk æg og sukker helt hvidt
Mos bananerne med en gaffel og vend det med smøret i æggemassen
Si mel med bagepulver i blandingen og vend det forsigt rundt så det stadig er godt luftigt .
Hældes i en form beklædt med bagepapir
Og bages ved 175 g varmluft i ca 40-45 min . ( min form er firkantet springform)
Når den tages ud af ovnen lig mørk chokolade på og lad den smelte og smør den ud forsigtigt.
Og drys popcorn på

Karamel popcorn :
1 pose popcorn lavet i microovn
3 dl sukker
50 g smør
1 spsk natron
Lidt salt til de har fået karamel på sig
Smelt sukkeret til det blir brunt – ikke brændt men brunt. Og smelt smørret i og få det til at blande sig. Tag gryden af blusset og sluk. Tilføj natron og det vil nu nærmest hæve men vend det godt rundt og så i med popcorn og vend det godt rundt og ud på et bagepapir og drys salt på