
• 600 g hvedemel
• 200 g fuldkornshvedemel
• 25 g gær
• 2 dl danskvand
• 1 dl varm vand
• 3 æg – plus 1 til pensling
• 100 g blødt smør
• 2 spsk sukker
• 1½ tsk salt
• Sesam til ovenpå når de er rullet
Ælt det godt, vent med at tilføje smør til når melet er godt æltet i. Og ælt igen godt . Lad det hæve under husfilm i ca 45 min.

Rul dejen til en pølse ca 10 cm bred og føj farsen derpå. Rul dejen rundt om og på en bageplade. Pensl dem med æg og drys sesam på. Lad dem efterhæve i ca 30 min.

Tænd ovn på 180 g varmluft og bag i ca 18-20 min.
Frikadellefarsen
• 500 g hakket gris
• 1 hakket løg
• 1½ tsk salt
• 4-5 spsk havregryn
• 2 æg
• Peber
• Salt
• 1 revet hvidløg
Rør farsen og lad den trække 10 min inden du tilføjer mere havregryn hvis den er for blød ! Fyld den i sprøjtepose – det er nemmest til når den skal på dejen .


Velbekomme 🙂