Kategorier
Aftensmad

Syrlig kartoffelsalat

Dressing :

Saft af 1 citron

2 spsk olivenolie

1 ts honning

1 ts sennep

Lidt salt

Salat :

1 rødløg i tynde skiver

1 bdt hakket persille

Kogte små kartofler ( kog i 10 min, hvil i 10 min- hæld vand fra – perfekt kogt )

Blancheret bønner

Tomater

( Puk ost til selv at putte ovenpå eller bland det i )

Jeg lavede dressingen og hældte det over løg og hakket persille og lod det trække en time

– vendte det sammen med resten !

Vi fik denne kartoffelsalat med en citronmarineret flæskesteg . En god måde og servere flæskesteg på en forårsdag.

Jeg lod flæskesteg stå på køl i 2 timer med saften fra 1 citron. Derefter saltede jeg den og da den var halvt stegt tilføjede jeg enden en omgang citronsaft på sværene .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *