
2 personer
Kog 3 bagekartofler , når de er kogt næsten færdig tilføj
5 frosne spinat og lad det koge med.
Hæld vandet fra men gem det !
Mos kartofler og spinat med et piskeris og 1 ts smør og lidt vand så det får en chunky mos og tilsæt så salt og peber efter smag
2 store kullerfileter skal af med skællet.
Varm pande op med olivenolie og lig fileter på skindsiden. Hold dem nede så de blir sprødstegt på hele skindet. Og når det er godt sprødt vend dem om på den anden side i blot 5 sek. og tag dem af og drys salt og peber på
Grønt :
2 dl edemamebønner
8 friske halveret rosenkål
Ligges på bagepapir tilføj olivenolie og lidt tørret chili og salt
I siden ligger man 2 friske grønkål og der skal også lige olie på dem
I ovn på 200 g efter 4 mik vender man grønkål og når de er brunlige ( ikke brændte ) ud med dem og drys salt på. Giv det andet lige 4 min mere.

Servere mos med fisk ovenpå og drys det grønne rundt om
Mad på 30 min – velbekomme