
800 g hakket oksekød
1 løg finthakket
2 fed hvidløg finthakket
2 spsk tomatpure
3 æg
Chili efter smagsløg ( jeg brugte lidt tørret )
1 ts tørret koriander
1 ts spidskommen
1 ts paprika
1 gul peberfrugt i små tern
Bland det hele godt sammen og form er brød , sæt det i en varm ovn der er 200 g og det skal ca have 25 min.
De sidste 5 minutter ligger man revet cheddarost ovenpå og ved servering hakket forårsløg på toppen

Spidskålssalat :
2 forårsløg i tynde skiver
1/2 spidskål skæres fint på mandolinjern
⁃
2 spsk cremefraiche blendes med
1 avokado
2 fed hvidløg
Lidt chili
Saften af 1/2 lime
⁃ det vendes med spidskål og løg
Ovenpå ligges lidt cherrytomat

Mexicanske ris :
Jeg havde en rest ris fra dagen før jeg brugte
Svits i olivenolie
1 løg i tern
2 fed fint hakket hvidløg
Tilføj
1/2 ts tørret koriander
1/2 ts spidskommen
Lidt tørret chili
1 spsk tomatpure og lidt vand
Det røres godt rundt på panden
⁃ vi bruger også det her inde i burritos! Smager godt fordi risen har en lidt stærk smag og mætter godt ???? du kan bruge brune ris også – der her var bare en rest fra dagen før så det er en god måde at få brugt rester på
