Kategorier
Aftensmad

Tacofarsbrød med guacemolespidskål og mexicanske ris

800 g hakket oksekød

1 løg finthakket

2 fed hvidløg finthakket

2 spsk tomatpure

3 æg

Chili efter smagsløg ( jeg brugte lidt tørret )

1 ts tørret koriander

1 ts spidskommen

1 ts paprika

1 gul peberfrugt i små tern

Bland det hele godt sammen og form er brød , sæt det i en varm ovn der er 200 g og det skal ca have 25 min.

De sidste 5 minutter ligger man revet cheddarost ovenpå og ved servering hakket forårsløg på toppen

Spidskålssalat :

2 forårsløg i tynde skiver

1/2 spidskål skæres fint på mandolinjern

2 spsk cremefraiche blendes med

1 avokado

2 fed hvidløg

Lidt chili

Saften af 1/2 lime

⁃ det vendes med spidskål og løg

Ovenpå ligges lidt cherrytomat

Mexicanske ris :

Jeg havde en rest ris fra dagen før jeg brugte

Svits i olivenolie

1 løg i tern

2 fed fint hakket hvidløg

Tilføj

1/2 ts tørret koriander

1/2 ts spidskommen

Lidt tørret chili

1 spsk tomatpure og lidt vand

Det røres godt rundt på panden

⁃ vi bruger også det her inde i burritos! Smager godt fordi risen har en lidt stærk smag og mætter godt ???? du kan bruge brune ris også – der her var bare en rest fra dagen før så det er en god måde at få brugt rester på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *