
2 løg
3 hvidløg
1 lille chili
1 knoldselleri
4 gulerod
2 pastinak
1 rød peber
1/2 spidskål i strimler
1 bacon i tern
2 engelske bøffer i strimler ( eller andet skært oksekød )
2 liter vand med okseboullion
1 mørk øl
2 hakket tomat
1 ts Cayenne peber
3 ts paprika
3 laurbærblade
Salt og peber
1 ds tomatpure
⁃ alle grøntsager snittes i tern ( spidskål i strimler )

⁃ Bacon svitses og derefter kød i
⁃ Svits løg og hvidløg med
⁃ Tilføj krydderier så de varmes op plus tomatpure’.
⁃ Tilsæt væden ( undtagen øl)
⁃ Alle grøntsager i
⁃ Når det koger så øllet i og skru ned det skal bare simre

⁃ lad det simre i 3 timer ( man kan tilføje lidt kartofler i tern – 20 min før servering )

Serveres med cremefraiche og brød til