Kategorier
Aftensmad

Ungarnsk gullashsuppe

2 løg

3 hvidløg

1 lille chili

1 knoldselleri

4 gulerod

2 pastinak

1 rød peber

1/2 spidskål i strimler

1 bacon i tern

2 engelske bøffer i strimler ( eller andet skært oksekød )

2 liter vand med okseboullion

1 mørk øl

2 hakket tomat

1 ts Cayenne peber

3 ts paprika

3 laurbærblade

Salt og peber

1 ds tomatpure

⁃ alle grøntsager snittes i tern ( spidskål i strimler )

⁃ Bacon svitses og derefter kød i

⁃ Svits løg og hvidløg med

⁃ Tilføj krydderier så de varmes op plus tomatpure’.

⁃ Tilsæt væden ( undtagen øl)

⁃ Alle grøntsager i

⁃ Når det koger så øllet i og skru ned det skal bare simre

⁃ lad det simre i 3 timer ( man kan tilføje lidt kartofler i tern – 20 min før servering )

Serveres med cremefraiche og brød til

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *