
Kender du med du står med en rest havregrød efter børnenes morgenmad ?
Jeg er selv dårlig til at spise morgenmad både fordi jeg ikke er sulten der men jeg også syntes det kræver tid. Og det er noget pjat for 1. Jeg blir ofte dårlig – og da jeg er Gastric bypas opereret blir jeg dårlig fordi jeg skal have mad ! 2. Pga den operation er der mange af de nemme ting jeg ikke kan spise , brød, youghurt – det påvirker mit blodsukker helt vildt !
Men kage til morgenmad ! WHAT’ s NOT TO LIKE !
Jeg havde en rest på ca 2 dl havregrød
2 æg
2 bananer
1 håndfuld mandler
1 ts vaniliepulver
1 ts bagepulver
1/2 dl havregryn
Mos det hele sammen med en gaffel – hak mandlerne og jeg dryssede lidt af dem ovenpå
Varm ovnen til 200G
Bag den i ca 30-35 min ( stik den med en gaffel for at tjek om den er bagt )
Du kan også bruge lidt müsli i, rosiner eller mørk chokolade.
Den kan spises med skyr eller creme fraiche til
– jeg nupper bare lige et stykke og spiser på vej i bilen til arbejde 🙂
Det gode ved den her slags morgenmad er – mens den bager kan man gøre sig klar så ingen spildtid der om morgenen – det kan jeg også godt lide !
Velbekomme og god dag ????