Kategorier
Bagværk

Gulerodsblomkålsbrud

15 stk

5 revet gulerod

4 stykker revet blomkål ( altså de små hoveder man knækker af )

100 g grovvalset havregryn

1 dl kærnemælk

2 dl lunken vand

1pk gær

1 dl solsikkekerner

1 dl hørfrø

1 1/2 tsk salt

3 spsk sukker

3 spsk olie

2 æg

Ca 600 g mel

200g 15-20 Min

Rør gær ud i lunken vand & sukker og tilføj bare alt det andet . Rør det godt sammen- dejen skal være fugtig men ikke meget våd

Her mangler og tilføjes mel men jeg lader altid mine havregryn lige blevet rørt med det hele en 5 min inden melet tilføjes

Smurt muffinsforme med becel og puttet dej i og drysset med sesam og græskarkerner ladet dem hæve 45 min

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *