Kategorier
Bagværk

Luftige pølsehorn

• 700-800 g mel

• 1 spsk sukker

• 1 knivspids salt

• 2 æg

• 3 dl tykmælk

• 3 dl varmt vand

• 1 pk gær

• 2 spsk flydende becel

Opløs gær i sukker og tykmælk og vand ( jeg brugte røremaskine )

Tilføj æg og mel og salt og lod det ælte med 3/4 del af melet, i ca 10 min. Tilføjede becel og resten af melet .

Dejen var stadig fugtig da vi satte det tol hævning

Hæve 1 time under vådt viskestykke

Ælt det igen godt i hænderne og rul dejen ud og vikl det om pølserne ( jeg bruger pølsehornspølser )

Pensl med æg og drys sesam på

Efterhæver 45 min

Bages i varm ovn med vandbad på 200 g i ca 9-11 min

De er meget luftige – men det kræver god lang æltning for det

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *