Kategorier
Aftensmad

Nudlbowle med svinemørbrad

1 stk svinemørbrad

2 løg

2 hvidløg

1forårsløg

1 bdt broccoliasparges

2 gulerødder

1 ds bambusskud

Lidt svampe i tynde skiver

Skrællen fra 1/2 citron i tynde strimler

1 pk bønnespire

1 ts rød pasta

2 spsk fiskesauce

2 grøntsagsbouillion

2 liter vand

1 pak brede risnudler

Samba ólek

Skær løg og hvidløg i strimler og svits i lidt olie , kun så de blir blanke . Hæld vand og bouillion og fiskesauce ved. Og lad det simre

Steg mørbrad på pande så den for en fin stegeskorpe sådan en ti-femten minutter – den skal være rosa indeni og bagefter svampene også så de blir sprøde.

Tilsæt bambusskud til suppen og den røde carrypasta.

Snit grøntsagerne så de blir mundrette

Kog nudler i saltet vand

Server den med nudler i bunden også byg op med grøntsager og kød og hæld suppe over og lidt frisk persille smager godt oven på

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *