
Tyrkisk pizza
4 personer
• 25 g gær
• 3 dl vand
• 3 spsk olivenolie
• 1 tsk salt
• 250 g pizzamel
• 250-300 g hvedemel
• 1 spsk olivenolie, til at smøre skålen med
Lad dejen blive våd ved første hævning og lad den hæve ca 3 timer. Og ælt den godt og tilsæt det sidste mel.
Form 4 kugler og rul dem lidt lange
Form kanterne sådan op så det blir en slags båd.
Fyld :
500 g Oksekød svitses og tilsæt 1 ts paprika, 1 ts koriander tørrret, 1 tsk spidskommen og lidt tørret chili. Svits det hele godt og tilfør 1 dl vand og lad det koge ind.
Smør lidt tomat på bunden og så godt med revet ost og oksekød og ost igen. Løgringe og evt frisk chili.
Lad dem hæve med fyld på ca 20 min

Bages ved 200 g i ca 15-20 min. Den skal lyde hul når du banker på pizzasiderne

Salat :
Tomat i tern
Agurk
Bredbladet persille
Peberfrugt
Olivenolie
Sumak
Citron.
Det hele vendes sammen og serveres til
